Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

03 aug ‘18

Rekam en GlasDraad breiden glasvezelsamenwerking uit in Krimpenerwaard

Glasvezelaanbieder GlasDraad breidt, na de succesvolle campagne in het buitengebied van Woerden, Oudewater en Bodegraven-Reeuwijk, de samenwerking met Rekam uit om zo meer inwoners in het buitengebied van Rekam van een glasvezelaansluiting te voorzien. Rekam is eigenaar en beheerder van COAX- en glasvezelnetwerken  door heel het Groene Hart, waaronder Krimpenerwaard.

Peter Oskam, algemeen directeur van Rekam, over de gezamenlijke ambities met GlasDraad: “Rekam streeft als netwerkeigenaar altijd naar het garanderen van een maximaal stabiel, betaalbaar en toekomstbestendig netwerk met de daarbij behorende digitale diensten voor onze klanten. Voor alle inwoners en ondernemers in de kernen en de buitengebieden. De samenwerking met GlasDraad zorgt ervoor dat we deze ambitie in 2019 in meer gemeenten zullen realiseren. Dit betekent dat we binnenkort ons glasvezelaanbod samen met Glasdraad zullen presenteren in het buitengebied van Krimpenerwaard. We zijn enthousiast over de recente campagneresultaten in Oudewater en zijn vol vertrouwen dat we die hier minimaal gaan evenaren. ”

Vraagbundeling
GlasDraad zal vanaf half september tot begin december een vraagbundelingscampagne starten in het  buitengebied van Krimpenerwaard. Bij een succesvolle vraagbundeling zal GlasDraad begin 2019 de voorbereidingen voor de aanleg van het netwerk starten. In de komende periode worden er diverse inschrijf- en informatieavonden gepland voor bewoners en ondernemers uit de verschillende gebieden. Een overzicht hiervan is binnenkort te vinden op de website van GlasDraad.